Du er landet på Concealer.dk, det helt rigtige sted at finde concealer. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle concealer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: IsaDora Color Correcting Concealer 30 Anti-Redness (4 g)

Første anbefaling på listen er fra mærket IsaDora.

Det bedste tilbud på “IsaDora Color Correcting Concealer 30 Anti-Redness (4 g)” vi har fundet er hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 129,95

Forhandlerens beskrivelse:
FARVEKORRIGERENDE CONCEALER IsaDora Color Correcting Concealer 30 Anti-Redness (4 g) er den perfekte farvekorrigerende concealer til dig, der ønsker at sløre eller dække røde undertoner i huden. Den særlige concealer er en 3 i 1 concealer, der hjælper di…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

2: bareMinerals barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Tan Neutral 10 (2,5 g)

 • Dagens pris: 295,- kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: bareMinerals

Anden anbefaling har vi fundet hos Helsebixen.dk, hvor du kan købe bareMinerals barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Tan Neutral 10 (2,5 g) til kun 295,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
16-TIMERS CONCEALER MED PLEJE OG FULD DÆKKEEVNE bareMinerals barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Tan Neutral 10 (2,5 g) er en concealer, som holder huden smuk med en ensartet tone i op til 16 timer på huden.
Med denne concealer får du en fuld dækkee…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

3: Nilens Jord Concealer Brush (1 stk)

 • Dagens pris: 144,95 kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: Nilens Jord

Næste anbefaling er “Nilens Jord Concealer Brush (1 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “Nilens Jord Concealer Brush (1 stk)” har vi fundet hos Helsebixen.dk hvor prisen lige nu er 144,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Concealer børste Nilens Jord Concealer Brush (1 stk) er en fin og lille børste til concealer.
Denne børst er designet med glatte hår, som er tæt pakket.
Denne børste er velegnet til jævn påførelse af concealer. Børsten er designet med syntetiske hår, der…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

4: IsaDora Light Up Brightening Cushion Concealer 02 Nude (4.2 ml)

Produkt nummer 4 på vores “concealer-liste” er IsaDora Light Up Brightening Cushion Concealer 02 Nude (4.2 ml) som du lige nu kan købe for 129,95 hos Helsebixen.dk

Forhandlerens beskrivelse:
CONCEALER TIL AT LYSNE DIT ØJENOMRÅDE IsaDora Light Up Brightening Cushion Concealer 02 Nude (4.2 ml) er en smuk concealer, der skjuler alt fra mindre skønhedsfejl og ujævn hudtone og pigmentering med en slørende effekt.
Denne fantastiskes concealer er…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

5: BareMinerals BarePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Medium Warm 07 (2,5 g)

 • Dagens pris: 295,- kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: bareMinerals

Forhandlerens beskrivelse:
16-TIMERS CONCEALER MED PLEJE OG FULD DÆKKEEVNE bareMinerals barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Medium Warm 07 (2,5 g) er en concealer, som holder huden smuk med en ensartet tone i op til 16 timer på huden.
Med denne concealer får du en fuld dækkee…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

6: Madara The Concealer 35 Honey (4 ml)

Forhandlerens beskrivelse:
DISKRET DÆKKENDE CONCEALER Ønsker du at dække hudens småfejl? Vil du samtidig bevare det naturlige look? Så er denne concealer lige noget for dig. The Concealer 35 Honey er nemlig en plejende concealer, der giver huden let, ensartet dækning mod urenheder…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

7: bareMinerals barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Dark Neutral 13 (2,5 g)

 • Dagens pris: 295,- kr.
 • Fundet hos Helsebixen.dk
 • Mærke: bareMinerals

Forhandlerens beskrivelse:
16-TIMERS CONCEALER MED PLEJE OG FULD DÆKKEEVNE bareMinerals barePRO 16-Hour Full Coverage Concealer Dark Neutral 13 (2,5 g) er en concealer, som holder huden smuk med en ensartet tone i op til 16 timer på huden.
Med denne concealer får du en fuld dække…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

8: IsaDora Light Up Brightening Cushion Concealer 03 Beige (4.2 ml)

Sidste produkt på vores liste er IsaDora Light Up Brightening Cushion Concealer 03 Beige (4.2 ml) som vi har fundet til 129,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
CONCEALER TIL AT LYSNE DIT ØJENOMRÅDE IsaDora Light Up Brightening Cushion Concealer 03 Beige (4.2 ml) er en smuk concealer, der skjuler alt fra mindre skønhedsfejl og ujævn hudtone og pigmentering med en slørende effekt.
Denne fantastiskes concealer e…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste concealer i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse concealer:

Dyreste Concealer på listen er Sisley Eye Concealer With Botanical Extracts 15 ml | #01 fra ShopOne med en pris på 559.00. Billigste udvalgte Concealer er W7 A Good Hiding Sponge Concealer Pen Medium Concealer 2.4g som du kan købe for 17.50 hos PanzerScreen.dk. Forskellen på de to priser er 541.5 kr. – de 8 Concealer vi har fundet koster i gennemsnit 4146.29 kr.
Ovenstående Concealer data og priser er hentet fra 22 butikker (Helsebixen.dk, Well.dk, NiceHair.dk, Med24, PanzerScreen.dk, PrisPresseren, Skinsense, Helsam, Helsegrossisten.dk, BilligParfume.dk, Schack og Thorsted, Proshop.dk, Coolshop.dk, Gucca.dk, Purebeauty.dk, ShopOne, Villaume, HairOutlet, Made4men, BalderClothes.com, Hedenhus.dk, Gosh Copenhagen). Alle Concealer tilbud er opdateret i dag 15-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Concealer guides:

Fandt du ikke det rigtige Concealer blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Concealer:

4 gode tips, når du skal bruge concealer

Concealer er enhver kvindes bedste ven – både når det kommer til den trælse urene hud, eller når de mørke rander under øjnene pludselig bliver for slemme. Dog er der en hel verden af muligheder, når det gælder concealer, og det kan, især i starten, være rigtig svært at finde rundt i alle de muligheder, der er tilgængelige for dig. Læs med i artiklen her, hvor du får 4 gode tips, når du skal bruge en concealer. Der er nemlig en for dig derude, uanset om du skal bruge din concealer til øjenområdet, som en corrector, som en highlighter eller til ansigtet generelt.

Concealer til øjenområdet

Rigtig mange kvinder bruger dagligt en concealer under øjnene, som skal dække de mørke rander, som har det med at dukke op, når man ikke har fået så meget søvn aftenen før. Heldigvis finder der virkelig mange concealere derude på markedet, som er lavet netop til at dække de mørke rander, der kan komme under øjnene, og få dig til at se endnu mere træt ud, end du er. Og generelt kan disse concealere hjælpe med at forbedre på udseendet af dine øjenomgivelser, så de virkelig skinner.

Nogle af de her concealere til øjenomgivelserne har lysreflekterende egenskaber, som kan hjælpe med at give huden et rigtig friskt og velfugtet udseende, som især er lækkert til dig med tør hud under øjnene. Hvis du har virkelig slemme rander under øjnene, anbefales det dog, at du finder en concealer, som har en intensiv dækkeevne, så de mørke rander forbliver dækket hele dagen lang. Her handler det altså om at finde netop den concealer med de egenskaber, som du skal bruge.

Concealer til den urene hud – en corrector

Mangler du en god concealer, som skal gemme din urene hud lidt? Så vil du sikkert støde på det, som hedder en corrector. Det er en form for concealer, som skal hjælpe dig med at farvekorrigere rundt omkring på dit ansigt – især til din urene hud. En corrector skal du bruge under en foundation eller en anden concealer, da de kommer i nogle spændende farver, som skal hjælpe med at farve korrigere.

For eksempel kan en grøn corrector hjælpe med at neutralisere den røde farve, der er i bumser, uren hud eller generel rødmen i huden. Så kan du med en grøn corrector få et mere naturligt look på din hud, så du skal bruge mindre produkter i sidste ende på at dække den urene hud i dit ansigt.

Concealer som highlighter

Elsker du også, når nogle punkter på dit ansigt lyser helt op? Især dine smukke kindben og på næseryggen? Så skal du helt sikkert investere i en god concealer, du kan bruge som highlighter, så du lyser op på de helt rigtige steder. Ofte er disse lidt mere flydende i konsistensen, da de skal være så let dækkende og have lysreflekterende egenskaber. Ofte bruges de som sagt på kindbenene, på næseryggen og på øjenlågene, så du kommer til at lyse op på de helt rigtige steder.

Husk dog at denne form for concealer er special lavet til netop dette formål med at gøre huden lysreflekterende, og den må ikke forveksles med en normal concealer i en lysere farve end din hud, da det slet ikke vil give det samme resultat. En lysere concealer vil blot se mærkelig ud, hvor en highlighter skal give din hud lyset og livet tilbage igen.

Concealer til ansigtet generelt

Kunne du egentlig godt bare tænke dig, at din hud altid ser ren og smuk ud, samtidig med at den ser helt naturlig ud? Så er det nok bare en helt almindelig concealer i den farve, som passer til din hud, du skal bruge. Her skal der ikke være noget fancy ved den. Den skal blot dække de urenheder, du måske har og ellers blot gøre din hud mere ensformig. Husk dog at concealer generelt er mere tyktflydende og mere dækkende end en almindelig foundation, så lidt af din concealer dækker faktisk utroligt meget. Så sørg for ikke at gå helt amok, da det så bare vil se klodset og voldsomt ud på din hud. Lidt har i det her tilfælde især ret.

Der er altså mange forskellige former for concealere, du kan vælge imellem, når du skal ud at finde den helt rigtige version til dig. Husk dog at der ikke er noget forkert valg, da de forskellige concealere har hver deres formål. Det handler blot om at finde ud af, hvad der passer godt til dig og din hud og så vælge derefter.

Derfor skal du bestille concealere online

Flere modeller af concealerenår du shopper online

Det gode ved at handle på nettet er at der findes specialshops, der har specialiseret sig i ét produtkt.

De mindre byer rundt omkring i Danmark har nok ikke forretning nok til en butik der kun specialiserer sig i concealere. Men det er der mulighed for på nettet. Her kan man nemlig sælge til alle de små byer i Danmark, og er der bare 10 i hver by der skal købe, ja så har man pludselig en forretning.

Så når du køber på nettet får du altså et langt større udvalg.

Opdateret overblik over concealer tilbud

Takket være nethandel skal du ikke længere nøjes med at vælge mellem de to lokale butikker når du skal vælge hvor du køber din concealer.

Nej nu har du hele interenettet at vælge imellem – og at sammenligne priser er rigtig nemt, takket være sider som vores egen concealer.dk.

Det stiller butikken i lidt af et dilemma – de vil stadig gerne tjene penge. Men de ved også at de fleste forbrugere køber den billigste concealer de kan finde.

Så derfor er der atlid en forhandler eller to der sætter prisen lidt billigere end de andre – og takket være prissammenligning er det nemt at finde lige netop dem.

Du undgår at slæbe din concealer hjem

Når du køber din concealer online får du øget fleksibilitet og minimal indsats.

Enten bliver pakken sendt hele vejen hjem til din hoveddør, og så skal du bare tage imod den når den kommer.

Hvis den ikke bliver leveret til døren har de fleste webshops i dag gratis levering til pakkeshop. Her bliver concealeren så sendt til en pakkehop, og så kan du hente den lige når det passer dig.

Det bliver ikke meget nemmere end det.

Vores anden side

Ud over concealer.dk driver vi også siden crepejern.dk – prøv at giv den et besøg hvis du vil.

Måske kan du også lide:

Her på Concealer.dk skriver vi ikke kun om Concealer – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: