Du er landet på Concealer.dk, det helt rigtige sted at finde Lavera concealer. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lavera concealer tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lavera Natural Concealer Honey 03 Q10 (5 ml)

  • Mærke: Lavera

Vores første anbefaling er “Lavera Natural Concealer Honey 03 Q10 (5 ml)” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
CONCEALER DER PLEJER OG OPFRISKER HUDEN Lavera Q10 Natural Concealer i farven, Honey 03, er en concealer med Q10 samt andre aktive, økologiske ingredienser såsom lakridsrodsekstrakt og sheasmør.
Alle ingredienserne er med til at pleje din hud samtidi…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Lavera Natural Concealer Ivory 01 Q10 (5 ml)

  • Mærke: Lavera

Sidste produkt på vores liste er Lavera Natural Concealer Ivory 01 Q10 (5 ml) som vi har fundet til 109,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
CONCEALER DER PLEJER OG OPFRISKER HUDEN Lavera Q10 Natural Concealer i farven, IVORY 01, er en concealer med Q10 samt andre aktive, økologiske ingredienser såsom lakridsrodsekstrakt og sheasmør.
Alle ingredienserne er med til at pleje din hud samtidig med…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Lavera Concealer på listen er Lavera Natural Concealer Honey 03 Q10 (5 ml) fra Helsebixen.dk med en pris på 109.95. Billigste udvalgte Concealer er Lavera Natural Concealer Honey 03 Q10 (5 ml) som du kan købe for 109.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Lavera Concealer data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Lavera Concealer tilbud er opdateret i dag 06-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Concealer guides:

Fandt du ikke det rigtige Concealer blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Concealer: